fbpx

نکاتی درباره مصاحبه ی ویزای F-1

یک ویزای برنامه ریزی شده

یک ویزای برنامه ریزی شده شاید عنوان مناسب و واضحی برای ویزای دانشجویی F1 باشد.در این مطلب نکاتی که باید متقاضی از ان آگاه باشد را مرور خواهیم کرد.

داشتن یک برنامه ریزی ساده و مدون برای هر مرحله از اخذ این ویزا و یادداشت کردن تاریخ های مهم و پوشه بندی مدارک مکتوب دانشگاهی علاوه بر این که شما را در رسیدن به هدف کمک می کند برایتان یک دنیای جدید را رقم می زند و باعث ایجاد انگیزه مثبت در روند پیشرفت مراحل اخذ ویزا خواهد شد.

قبل از اینها شما باید از ریز هزینه های زندگی و تحصیل در امریکا و تطابق آنها با بودجه ی مالی خود آگاه باشید و اقدامات لازم را جهت رفع موانعی که وجود دارد انجام دهید.

1-برای مصاحبه آماده باشید.

بعد از ارسال درخواست برای ویزای F-1 با شما یک مصاحبه انجام خواهد شد.ممکن است برای این مرحله استرس و نگرانی داشته باشید که می توانید با آمادگی قبلی بر آن غلبه کنید. مصاحبه برای شما فرصتی است که به تشریح اهداف خود بپردازید.

  • پوشیدن لباس مناسب ،حفظ خونسردی و داشتن آرامش به همراه یک رفتار حرفه ای بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
  • با مطالعه در مورد سوالات احتمالی می توانید آن ها را از پیش تمرین کنید.
  • معمولا این سوالات از شما پرسیده خواهد شد:
  • چگونگی برنامه ریزی تحصیلی شما.
  • چگونگی تصمیمات شما برای حضور در مدرسه یا دانشگاه.
  • برنامه های شما بعد از فارغ التحصیل شدن.
  • چگونگی رفع موانع مالی .

2.روابط شما با کشوری که در آن اقامت دارید.

در ایالات متحده متقاضی ویزای دانشجویی غیر مهاجرتی F-1 به چشم یک مهاجر دیده می شود کسی که قصد اقامت در ایالات متحده را ندارد و پس از اتمام تحصیلاتش به وطن خود باز خواهد گشت.
در روند مصاحبه از شما سوالاتی در باره ی” پیوندهایتان “یعنی عواملی که شما را به کشور محل سکونت و اقامت شما مرتبط می سازد پرسیده می شود که شامل خانواده،شغل،دارایی،خانه یا آپارتمان،ارثی اگر به شما رسیده باشد و یا مواردی که سرمایه گذاری کرده اید و مواردی شبیه این می شود.

همچنین ممکن است افسر کنسولگری از برنامه های تحصیلی ،شغلی ،روابط دوستانه و خانوادگی و اهداف آموزشی و یا برنامه های بلند مدت یا کوتاه مدت ،چشم انداز شغلی شما سوالاتی بپرسد.

هر شخصی ممکن است برنامه ی متفاوتی داشته باشد و هیچ سند یا برگه ی جادویی اخذ ویزا را برای شما بدون قیدوشرط تضمین نخواهد کرد.
اگر در لاتاری برای اخذ اقامت دائم(گرین کارت) شرکت کرده اید ولی برای مهاجرت برنامه ای ندارید باید افسرکنسولگری را با دلایل کافی برای نیت خود متقاعد کنید.

برای کسب اطلاعات جدید در این زمینه وب سایت اداره مهاجرت آمریکا مراجعه کنید.

3-انگلیسی

مصاحبه ها معمولا به زبان مادری شما ، و یا به” زبان انگلیسی” انجام می شود. قبل از رفتن به مصاحبه به زبان مادری و به” زبان انگلیسی” مصاحبه را تمرین کنید .با مسئولان کنسولگری رفتاری محترمانه داشته باشید .برای بیان اهداف و روابط خود در کشور موطن خود با آنها تعامل درستی داشته باشید. اگر قصد آموختن زبان انگلیسی در آمریکا را دارید دلایل و چرایی مفید بودن این کار برای کشورتان را باید برای افسر کنسولگری بیان کنید.

4-برای خودتان صحبت کنید.

افسر کنسولگری قصدش آگاهی از اهداف و برنامه های مهاجرتی شما می باشد نه خانواده اتان. شما باید به تنهایی این مرحله را بگذرانید چرا که حس مثبتی نسبت به خود در دیگران ایجاد خواهید کرد.در این روز با خانواده ی شما مصاحبه ای انجام نمی شود.

5-شناختن و آگاه بودن از روند برنامه های تحصیلی و شغلی

شما می تواند افسر کنسولگری را متقاعد کنید که نیت شما تنها تحصیل است نه اشتغال و کاریابی. برای بازگشت وآینده ی شغلی در موطن خود هم باید پاسخگو باشید.

6-خلاصه و کوتاه پاسخگو باشید و مثبت اندیش باشید.

افسران کنسولگری ها به دلیل حجم زیاد و تعداد بالای درخواست ها ، از لحاظ زمانی تحت فشار هستند و برای همین مصاحبه ها با سرعت انجام می شود. اولین تصویری که در روز مصاحبه از خود نشان می دهید بسیار تاثیر گذار خواهد بود. از بحث و جدل با افسر کنسولگری پرهیز کنید. اگر درخواست شما رد شده است از افسر دلایل آن را بخواهید تا برای رفع آنها اقدامات لازم را انجام بدهید.

7-پشتیبانی از اسناد

  • تاریخ های خاص را بدانید.
  • اسناد مکتوب خود را برای ارائه آماده داشته باشید.
  • توضیحاتتان کوتاه باشد.
  • مدت زمان مصاحبه کوتاه و بین 2-3 دقیقه می باشد.
  • چند سند پشتیبان وجود دارد که بین اکثر دانشجویان یکسان است
  • اسناد مالی
  • پذیرش نامه
  • مدارک مبتنی بر اثبات توانایی مالی

8-برای متقاضیان از کشورهای مختلف ممکن است موانع متفاوتی وجود داشته باشد.

کنسولگری های آمریکا در سایت Youtube در پست هایی روند اخذ ویزا را در دسترس عموم قرار داده اند. شما با دانستن روند کار اخذ ویزا ،در کنسولگری مورد نظرتان می توانید ویدئوهای مرتبط با هر مرحله را در Youtube ببینید. هم چنین سایت پردازش ویزا و تعیین وقت ویزا ی وزارت امور خارجه آمریکا هم در زمینه ی میانگین زمان برای هر مرحله از انجام کارهایتان ،مفید خواهد بود.

9-اشتغال

اصلی ترین هدف از آمدن به ایالات متحده باید تحصیل باشد نه اشتغال به کار .ممکن است بتوانید کاری پاره وقت در دانشگاه انجام دهید اما باید هدف اصلی شما تحصیل باشد و همینطور یک برنامه ی شفاف برای بازگشت به وطن خود. هم چنین همراهان شما با ویزای F-2 اجازه ی اشتغال در آمریکا را نخواهند داشت. شما باید برای حضور همراهانتان در آمریکا از پیش برنامه داشته باشید. آنها تنها مجاز به ادامه تحصیل در مدرسه و فعالیت های داوطلبانه و پاره وقت خواهند بود.

9-عدم حضور اعضای خانواده اتان

در صورت عدم حضور اعضای خانواده اتان(همسر،فرزند) با شما برای رفتن به آمریکا ،شما باید توضیح دهید در غیابتان امورات زندگی آنها چگونه خواهد گذشت از جمله چه منبع درآمدی در اختیار آنها خواهد بود. اگر در حین مصاحبه افسر کنسولگری تصور کند که شما از پول دریافتی در زمان تحصیل قرار است خانواده ی خود را حمایت کنید ممکن است باعث رد درخواست ویزای شما شود

One Key Visa Inc. | All Rights Reserved