بایدها و نبایدهای پس از مصاحبهی کاری:
تا به امروز مفصل در مورد مهمترین مراحل در پروسهی پیدا کردن کار در کشور آمریکا صحبت کردهایم، با رزومه و نحوهی نگارش آن، سؤالات مصاحبهی کاری، نحوهی پاسخگویی به آنها و همین طور بایدها و نبایدهای مصاحبه آشنا شدهایم. امروز میخواهیم به بخش بعدی یعنی باید و نبایدهای پس از مصاحبهی کاری بپردازیم، بخشی که شاید در ابتدا متوجه ی اهمیت آن نشویم اما در این بخش یک قدم اشتباه به از دست دادن فرصت شغلی ختم خواهد شد.
اگر آماده هستید بیایید تا با بایدها و نبایدهای آن آشنا شویم:
نبایدها:
قبل از این که با نبایدها آشنا شویم بیایید یک بار دیگر بایدها را با یکدیگر مرور کنیم:
- پیگیری کنید و با ایمیل از آنها به خاطر فرصتی که در اختیارتان گذاشتند، تشکر کنید.
- معرفها و reference های خود را آگاه کنید.
- Voice mail خود را تغییر دهید.
- باز هم به دنبال فرصتهای شغلی دیگر بگردید.
حالا بیایید با نبایدهای این موقعیت حساس و استرسزا آشنا شویم:
- به شرکت فشار نیاورید:
معمولاً دو هفته پروسهی انتخاب کاندید مناسب طول خواهد کشید، در این مدت آرامش خود را حفظ کنید، به یاد داشته باشید پیگیری خوب است اما نه بیشازحد؛ پس از یک هفته پیگیری کنید اما نه پشت سر هم.
- از کار فعلی خود استعفا ندهید:
بله، هنوز زمان آن نرسیده که به کارفرمای فعلی خود بگویید که برای شغل دیگری درخواست دادهاید و ممکن است او را ترک کنید. این وضعیت خیلی مهم است چون اگر متوجه شود ممکن است در آخر شما بمانید و بیکاری مطلق.
- دروغ نگویید:
به آنها به دروغ نگویید که فرصتهای کاری دیگری هم دارید؛ کارفرما میتواند به راحتی متوجه دروغ شما شود و این اصلاً برای شما خوب نخواهد بود.
- ارتباط خود را قطع نکنید:
اگر در این بین کار دیگری پیدا کردید، ارتباط خود را با مسئول استخدام قبلی قطع نکنید، چرا که اگر در این هم قبول شوید فرصتی به دست خواهید آورد که شرایط کاری بهتری برای خود پیشنهاد دهید.
- در صفحات مجازی خود در مورد مصاحبه پست نگذارید:
شما که از سیاست شرکت در مقابل صفحات مجازی آگاهی ندارید، پس در مورد این که در فلان شرکت به مصاحبه رفتید و یا چقدر برخورد آنها با شما خوب بوده است پست نگذارید.