به جنگ افسردگی ناشی از دلتنگی برو:
(جمعبندی این مبحث مهم و حیاتی)
آیندهای روشن پشت در ایستاده، نمیبینی؟ منتظر چه هستی؟ از جایت بلند شو، به استقبالش برو و در را باز کن.
چه؟ این فقط در حد حرف زدن آسان است؟ میخواهید؛ اما این افسردگی نمیگذارد؟ شما هم که نمیتوانید به او بگویید:
ای افسردگی بلند شو برو کار دارم.
گوش که نمیدهد. مخصوصاً این افسردگی ناشی از دلتنگی برای خانه و خانواده. قرار بود همه چی پس از مهاجرت به کشور آمریکا آسانتر شود اما فکر دلتنگی را نکرده بودی؛ درست است؟
در هفتههای گذشته چندین و چند راهحل برای مقابله با این افسردگی پیشنهاد کردیم، امروز میخواهیم این درس را جمعبندی کنیم و برای همیشه از شر آن راحت شویم.
- در جلسه اول در مورد عادی بودن این اوضاع صحبت کردیم و گفتیم دلتنگی یکی از عادیترین احساسات بشر محسوب میشود پس چرا با آن مبارزه کنیم؟ به جای این کار بهتر است فقط احساسات خود را قبول کنیم.
- در جلسهی دوم در مورد پروسهی بازآفرینی صحبت کردیم و گفتیم برای کمتر کردن این حس بهتر است عادتهای پیشین خود را بازآفرینی کنیم تا احساس راحتی بیشتری داشته باشیم.
- در جلسهی سوم در مورد خواص دارویی فوقالعاده به نام «دوست» صحبت کردیم. وقت گذراندن و صحبت کردن با دوستان میتواند احساس دلتنگی شما را به مقدار زیادی کاهش دهد.
- در چهارمین روز گفتیم که پیروی از یک برنامه آنهم به صورت منظم میتواند افسردگی شما را تا حد زیادی کاهش دهد، پس برای روزهای خود برنامهریزی کنید.
- جلسهی پنجم به سرگرمیها و فراگیری مهارتهای جدید گذشت. یادگیری مهارتی جدید میتواند ذهن شما را درگیر کند تا کم تر احساس دلتنگی کنید.
راههای مؤثر دیگر:
- با خانواده و دوستان پیشین خود همچنان در ارتباط باشید اما تعادل را نیز رعایت کنید. اگر بیشازحد با آنها صحبت کنید دلتنگیتان بیشتر و بیشتر میشود. پس دقت کنید که این ارتباطات بیشتر از ارتباطات با دوستان آمریکاییتان نشود.
- بیشتر زمان خود را در دنیای حقیقی بگذرانید، نه مجازی. از برنامههای مجازی کمی دورتر شوید و مدام عکسهای دوستان و خانوادهتان را چک نکنید.
- خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. شما تنها باید شبیه به خودتان باشید.
- ورزش کنید.
- اگر شرایط بدتر شد حتماً با مشاوری که در این زمینه تخصص دارد، صحبت کنید. نگذارید تمام تلاشهایتان هدر برود، شما قوی هستید.