بایدها و نبایدهای پس از مصاحبهی کاری:
تا به امروز مفصل در مورد مهمترین مراحل در پروسهی پیدا کردن کار در کشور آمریکا صحبت کردهایم، با رزومه و نحوهی نگارش آن، سؤالات مصاحبهی کاری، نحوهی پاسخگویی به آنها و همین طور بایدها و نبایدهای مصاحبه آشنا شدهایم. امروز میخواهیم به بخش بعدی یعنی باید و نبایدهای پس از مصاحبهی کاری بپردازیم، بخشی که شاید در ابتدا متوجه ی اهمیت آن نشویم اما در این بخش یک قدم اشتباه به از دست دادن فرصت شغلی ختم خواهد شد.
اگر آماده هستید بیایید تا با بایدها و نبایدهای آن آشنا شویم:
بایدها:
- پیگیری کنید:
- نحوهی پیگیری، شمارهی تماس، پروسهی انتخاب، طول مدت این پروسه و… را در همان روز مصاحبه جویا شوید تا پس از مصاحبه استرس کمتری داشته باشید.
- چند روز پس از مصاحبه پیگیری کنید که آیا کارفرما به مدارک دیگری نیاز دارد یا خیر، سؤال دیگری از شما دارد یا خیر.
- معرفهای خود را آگاه کنید:
- با هر شخص یا شرکتی که در لیست reference ها نوشتهاید، صحبت کنید و آنها را آگاه کنید که ممکن است کارفرمای جدید شما با آنها تماس بگیرد و در مورد شما پرسوجو کند.
- اگر آنها موقعیت شغلی جدید شما را بشناسند بهتر میتوانند پاسخگو باشند.
- Voice mail خود را تغییر دهید:
- پس از مصاحبه ویس مِیل خود را تغییر دهید.
- آن را کمی حرفهای تر و رسمیتر کنید
- سعی کنید صدایی محکم ضبط کنید تا اگر تماس کارفرما را از دست دادید با صدای خود تأثیر خوبی بر روی او بگذارید و اعتماد به نفس خود را نشانش دهید.
- توقف نکنید:
- مصاحبهی کاری هیچ چیزی را تضمین نمیکند.
- حتی اگر این شغل مناسبترین شغل برای شما هم باشد باز هم احتمال دارد موفق نشوید پس، بعد از مصاحبه باز هم به دنبال شغلهای دیگر بگردید تا اگر مصاحبهی پیشین را از دست دادید زمان خود را اما از دست نداده باشید.
منتظر باشید، در روزهای آتی با نبایدهای پس از مصاحبهی کاری بیشتر آشنا خواهیم شد.