پیدا کردن کار پس از فارغالتحصیلی از یکی از دانشگاههای آمریکا برای بسیاری از ما کاری دور از ذهن به حساب میآید، اما آیا واقعاً پیدا کردن کار در کشور آمریکا، کشوری که نرخ پایین بیکاری حدود 4 درصدی دارد، آن هم با در دست داشتن مدرکی معتبر از یکی از دانشگاههای خود این کشور آنقدر سخت است؟
البته که سختیهای خاص خودش را دارد، پیدا کردن کار در هر کجای دنیا سختیهای خاص خودش را دارد اما آیا امکانناپذیر است؟ مطمئناً خیر، کافی است یاد بگیرید از طریق چه راههایی میتوانید کار مناسب خود را پیدا کنید و سپس دست به عمل بزنید.
امروز هم میخواهیم در همین مورد یاد بگیریم و با راههایی آشنا شویم که به وسیله آنها میتوانیم در کشوری مانند کشور آمریکا کار مخصوص خودمان را پیدا کنیم:
- آگهیهای آنلاین:
ما دیگر در عصر ارتباطات و تکنولوژی زندگی میکنیم، پس روزنامهها را به دور بریزید و در اینترنت کمی جست و جو کنید.
برای پیدا کردن کار از طریق اینترنت و فضای مجازی پیشنهاد میشود حتماً از وبسایتهای قابلاعتمادی مانند LinkedIn، Indeed، Glassdoor، Monster و… استفاده کنید و پیش از فرستادن رزومه و اطلاعات خود حتماً از صحت آگهی اطمینان پیدا کنید.
- وبسایت اصلی شرکت:
یکی دیگر از راههایی که میتوانید به وسیله آن کار مورد علاقه خود را پیدا کنید، چک کردن وبسایت رسمی شرکتی است که در نظر دارید در آن کار کنید.
بسیاری از شرکتهای آمریکایی در وبسایت خود فرصتهای شغلی در دسترس را ذکر میکنند؛ برای این منظور قسمت Careers، Jobs یا Join Our Team شرکت را مشاهده کنید.
- برقراری ارتباط:
یکی از راههای تضمینی برقراری ارتباط با افراد مختلف است، هر چه دایره ارتباطات شما بیشتر باشد، احتمال پیدا کردن فرصت شغلی مورد نظر نیز بیشتر میشود؛
به این منظور در کنفرانسها، ایونت ها و نشست هایی که کارفرمایان و کارآفرینان برگزار میکنند شرکت کنید و دایره ارتباطات خود را گسترش دهید.
- خدمات حرفهای:
از خدماتی که دانشگاه و کالج شما ارائه میدهد استفاده کنید، با فرصتهای شغلی آشنا شوید، رزومه خود را ارتقا دهید و برای مصاحبه آماده شوید.
- شرکتهای کاریابی:
با شرکتهای کاریابی و کارآفرینان کار کنید تا با توجه به مهارتها و تجربههایتان شما را با فرصتهای خوب آشنا کنند.
- نمایشگاههای کاریابی:
با شرکت در نمایشگاههای کاریابی با کارفرمایانی که به دنبال جذب نیروی کار هستند آشنا شوید.
برای شرکت در این نوع نمایشگاهها چند کپی از رزومه خود را به همراه داشته باشید، لباس مناسب بپوشید و آماده پاسخ به هر نوع سؤالی باشید.
- ارسال رزومه:
اگر به شرکتی علاقه دارید و تصور میکنید گزینهی خوبی برای شرکت هستید،
علی رغم اینکه آن شرکت آگهی جذب نیرو داده باشد، رزومه و درخواست خود را برای شرکت بفرستید تا در صورتی که فرصت شغلی مناسبی به وجود آمد رزومه شما نیز مورد بررسی قرار گیرد.
- چند نکته تکمیلی برای پیدا کردن کار در کشور آمریکا:
برای ارتقای رزومه خود به کارآموزی و کارهای داوطلبانه نیز فکر کنید.
فرصتهای دورکاری را نیز در نظر بگیرید.
کارهای آنلاین و freelancing مانند کار در Upwork، Freelancer یا Fiverr را نیز در نظر داشته باشید.